Anita Kullander leg. psykolog

Anita Kullander, leg. psykolog

Jag har arbetat som skolpsykolog sedan 1993, både som anställd och periodvis som egen företagare, både i storstads-miljö och i glesbygd. Mina arbetsuppgifter har varit psykologutredningar, konsultationer, rådgivning, utbildning och föreläsningar, samt även utarbeta en antimobbningsmetod (Nytorps T-modell). ,

År 2008 började jag intressera mig för fenomenet särskild begåvning och har skrivit flera artiklar, blivit intervjuad av olika media och engagerats som sakkunnig av Skolverket, SKL (Sveriges Kommuner och Landsting), Framtids-museet i Borlänge (numera Science Center), samt föreläst över hela Sverige. Sedan 2014 är jag egen företagare och erbjuder konsultation/rådgivning, utbildning och föreläsningar med fokus på särskild begåvning.

År 2016 publicerade jag min första bok i ämnet särskild begåvning – Utanför ramarna.

https://www.aninor.se/wp-admin/post.php?post=8&action=edit